Stålkonstruktioner Stockholm

Stålkonstruktioner för moderna byggnader i Stockholm

Vår verkstad är dimensionerad och utrustad så att vi ska kunna ta fram de stålkonstruktioner som byggföretag i Stockholm behöver för att kunna göra moderna byggnader av högsta kvalitet. Stålkonstruktioner för till exempel byggnader som industribyggnader och stålhallar. Stålkonstruktioner är mycket hållbara konstruktioner som är väl lämpade för större arbeten eftersom de kan modulproduceras för att enklare bygga upp grunden för att senare monteras färdigt på plats.

Certifierade svetsare inom stålkonstruktioner

Våra stålkonstruktioner innefattar allt från balkar och pelare till stålstommar, men även mindre stålkonstruktioner som balkongräcken, andra räcken och trappor.

Våra stålkonstruktioner är alltid framtagna av svetsarprövade svetsare enligt SS-EN 9606-1 med lång erfarenhet. Vi är även SS-EN 1090 1, EXC1, EXC2, EXC3 och SS-EN ISO 3834-2 certifierade samt jobbar enligt FR2000 standarden, eftersom vi är måna och värnar om vår framtid och vår miljö.

Del av stålkonstruktion till en tillbyggnad

Fördelarna med stålkonstruktioner

Det finns många fördelar med stålkonstruktioner vid byggnation av olika byggnader och lokaler i Stockholm. Stålkonstruktioner passar väldigt bra i lite större typer av byggnader och konstruktioner då stålet är starkt men också relativt lätt i förhållande till styrkan. Det gör även att stålkonstruktioner lättare kan användas tillsammans med andra material och byggas in på ett smidigt sätt i olika konstruktioner.

Produktionen av stål har en ganska låg miljöbelastning, vilket gör användandet av en stålkonstruktion för en lagerlokal mer hållbart än att exempelvis bygga samma lagerlokal med betongelement.

Större byggprojekt i Stockholm med en stomme i stålkonstruktion

Stålkonstruktioner i Stockholm efter kundens önskemål

Vår långa erfarenhet inom stålkonstruktioner i Stockholm gör att vi har möjligheten att alltid utföra våra jobb och stålkonstruktioner helt utefter kundens önskemål. Vi värdesätter alltid kundens önskemål och tar vara på varje möjlighet att få utvecklas inom vårt yrke.

Med vår långa erfarenhet av att jobba med stål och ta fram olika typer av stålkonstruktioner sedan slutet av 60-talet, kan vi därfär också hjälpa många typer av kunder och uppfylla deras önskemål, oavsett unikitet och storlek.

Bland annat har vi genom åren hjälpt till att leverera stålkonstruktioner runt om i Stockholm vid byggandet av lagerlokaler, byggnader för lantbruk, mässhallar och idrottsarenor. Men även lite mindre förråd, konstruktioner och byggnader till olika företag och brf:er.