Stålproduktion med kunden i första rummet.

Välkommen till JB Smides AB, vi besitter goda kunskaper och lång erfarenhet av byggnadssmide och stålkonstruktioner inom byggbranschen i Västerås och Stockholm.

Stålkonstruktioner Västerås

Stålkonstruktioner för moderna byggnader i Västerås

Vår verkstad är dimensionerad och utrustad så att vi ska kunna ta fram de stålkonstruktioner som byggföretag i Västerås behöver för att kunna göra moderna byggnader, som till exempel industribyggnader. Stålkonstruktioner är mycket hållbara konstruktioner som är väl lämpade för större arbeten eftersom de kan modulproduceras för att enklare bygga upp grunden för att senare monteras färdigt på plats. Vi jobbar även med stålkonstruktioner i Stockholm.

Certifierade svetsare inom stålkonstruktioner

Våra stålkonstruktioner innefattar allt från balkar och pelare till stålstommar och balkongräcken.

Våra stålkonstruktioner är alltid framtagna av svetsarprövade svetsare enligt SS-EN 9606-1. Vi är även SS-EN 1090 1, EXC1, EXC2, EXC3 och SS-EN ISO 3834-2 certifierade samt jobbar enligt FR2000 standarden, eftersom vi är måna och värnar om vår framtid och vår miljö.

Stålkonstruktioner efter kundens önskemål

Vår långa erfarenhet inom stålkonstruktioner i Västerås gör att vi har möjligheten att alltid utföra vårt jobb helt utefter kundens önskemål. Vi värdesätter alltid kundens önskemål och tar vara på varje möjlighet att få utvecklas inom vårt yrke.