Byggnadssmide Stockholm

Vi utför all typ av byggnadssmide i stål, aluminium & rostfritt.

Byggnadssmide i Stockholm med erfarna experter

Vi är experter på byggnadssmide i Stockholm med över 50 års erfarenhet och jobbar med allt ifrån stålstommar till trappräcken, balkongräcken, pelare och inbrottsgaller. Vi både tillverkar och monterar våra olika typer av produkter inom byggnadssmide. Samtliga av våra uppdrag utförs enligt kundens önskemål och idéer. Hos oss kan du få hjälp med allt inom smide, från prototypframtagning till serieproduktion. Vi erbjuder även helhetslösningar inom byggnadssmide, vilket innebär att vi kan hjälpa dig med allt från idé till färdig produkt. Vi har ett gediget kunnande och lång erfarenhet inom byggnadssmide och kan därför erbjuda dig som kund kvalitativa och snygga smidesprodukter i stål, rostfritt och aluminium.

Eftersom vi har kapacitet att tillverka stora volymer även på mindre uppdrag kan du som kund alltid få ett bra pris hos oss. Vi jobbar med kvalitet och hållbarhet i åtanke och använder därför endast de bästa materialen. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2008 och all tillverkning sker inom miljöcertifierad verksamhet.

Våra kunder finns över hela Stockholm, och utöver byggnadssmide hjälper vi även våra kunder med stålkonstruktioner.

Kontakta oss för hjälp med byggnadssmide

Geka Sigma 110 Automatisk Borrline för balkar (Ny 2019)

Bomar Bandsåg 820.450 (Ny 2019)

Vi kan klippa plåt i vår gradsax upp till 20 mm tjocklek i längder om 3000 mm.

Stansa 40 mm hål i 20 mm tjock plåt.

Såga material upp till 820 mm i fyrkant samt gera upp till 60 grader.

Vi på JB Smide värnar om framtiden och miljön, och jobbar därför enligt FR2000 standarden.

Alla våra svetsare som jobbar med byggnadssmide i Stockholm har svetsarprövning SS-EN 9606-1 samt heta arbeten. Vi har även utbildning i TR-stål/N, TR-stål/K, MontageledarN, Egen IWS Svetsansvarig och IW svetsare i företaget. Certifikat för saxlift / skylift, kranlyft / säkra lyft, Arbeta på höjd, Hjärt-lung räddning, Heta arbeten samt ID06.