Stålkonstruktioner Västerås

Konstruktioner i stål för moderna byggnationer i Västerås, Stockholm & Mälardalen

Vi är experter på stålkonstruktioner

Vår verkstad är dimensionerad och utrustad så att vi ska kunna ta fram de stålkonstruktioner som byggföretag i Västerås behöver för att kunna göra moderna byggnader, som till exempel industribyggnader. En konstruktion i stål är en mycket hållbar konstruktion för olika typer av byggnader och som är väl lämpade för större arbeten eftersom de kan modulproduceras för att enklare bygga upp grunden för att senare monteras färdigt på plats. Vi arbetar även med stålkonstruktioner i Stockholm och runt Mälardalen

Certifierade svetsare inom stålkonstruktioner

Våra konstruktioner i stål innefattar allt från balkar och pelare till stålstommar och balkongräcken.

Våra stålkonstruktioner är alltid framtagna av svetsarprövade svetsare enligt SS-EN 9606-1. Vi är även SS-EN 1090 1, EXC1, EXC2, EXC3 och SS-EN ISO 3834-2 certifierade samt jobbar enligt FR2000 standarden, eftersom vi är måna och värnar om vår framtid och vår miljö.

Konstruktioner i stål efter kundens önskemål

Vår långa erfarenhet inom stålkonstruktioner i Västerås, Stockholm och Mälardalen gör att vi har möjligheten att alltid utföra vårt jobb helt utefter kundens önskemål. Vi värdesätter alltid kundens önskemål och tar vara på varje möjlighet att få utvecklas inom vårt yrke.

Låt oss berätta vad vi kan göra för dig!

Kontakta oss idag så berättar vi hur vi kan hjälpa dig! Vi tar oss an både stora och små uppdrag inom byggnadssmide och stålkonstruktioner. Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Några av våra utförda arbeten