Stålkonstruktioner Stockholm

Stålkonstruktioner för moderna byggnader i Stockholm

Vi är experter på stålkonstruktioner

Vår verkstad är dimensionerad och utrustad så att vi ska kunna ta fram de stålkonstruktioner som byggföretag i Stockholm behöver för att kunna göra moderna byggnader av högsta kvalitet. Stålkonstruktioner för till exempel byggnader som industribyggnader och stålhallar. Stålkonstruktioner är mycket hållbara konstruktioner som är väl lämpade för större arbeten eftersom de kan modulproduceras för att enklare bygga upp grunden för att senare monteras färdigt på plats.

Certifierade svetsare inom stålkonstruktioner

Våra konstruktioner i stål innefattar allt från balkar och pelare till stålstommar och balkongräcken.

Våra stålkonstruktioner är alltid framtagna av svetsarprövade svetsare enligt SS-EN 9606-1. Vi är även SS-EN 1090 1, EXC1, EXC2, EXC3 och SS-EN ISO 3834-2 certifierade samt jobbar enligt FR2000 standarden, eftersom vi är måna och värnar om vår framtid och vår miljö.

Stålkonstruktioner i Stockholm efter kundens önskemål

Vår långa erfarenhet inom stålkonstruktioner i Stockholm gör att vi har möjligheten att alltid utföra våra jobb och stålkonstruktioner helt utefter kundens önskemål. Vi värdesätter alltid kundens önskemål och tar vara på varje möjlighet att få utvecklas inom vårt yrke.

Med vår långa erfarenhet av att jobba med stål och ta fram olika typer av stålkonstruktioner sedan slutet av 60-talet, kan vi därfär också hjälpa många typer av kunder och uppfylla deras önskemål, oavsett unikitet och storlek.

Bland annat har vi genom åren hjälpt till att leverera stålkonstruktioner runt om i Stockholm vid byggandet av lagerlokaler, byggnader för lantbruk, mässhallar och idrottsarenor. Men även lite mindre förråd, konstruktioner och byggnader till olika företag och brf:er.

Låt oss berätta vad vi kan göra för dig!

Kontakta oss idag så berättar vi hur vi kan hjälpa dig! Vi tar oss an både stora och små uppdrag inom byggnadssmide och stålkonstruktioner. Vi ser fram emot att höra från dig!

*” anger obligatoriska fält

Några av våra utförda arbeten